ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η βιοτεχνική επιχείρηση του Ιωαννίδη Ιωάννη εδρεύει με το εργαστήριο της στην περιοχή Διδυμότειχου του Νομού Έβρου στην επαρχεία Σαύρα.

Με σύμμαχο το φυσικό περιβάλλον, το υλικό και την αστείρευτη αγάπη του γι’ αυτό, σμιλεύει το μάρμαρο και δίνει στα έργα του κάτι από τον εαυτό του.

Φτιάχνει δημιουργίες εμπνευσμένες από τα καθημερινά βιώματα και τις ανάγκες της εποχής δίνοντας ψυχή στα έργα του.

Το κατάστημα εδρεύει στο Διδυμότειχο και υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης και το απόγευμα σε εργάσιμε ώρες. Η μικρή έκθεση που διαθέτει καθώς και δείγματα δουλειάς θα καλύψουν τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας.

Ο ίδιος γεννήθηκε στη Σαύρα  του Δήμου Διδυμότειχου το 1975 όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα με την οικογένειά του. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών <<Μαρμαρογλυπτική>> στον Πάνορμο της Τήνου όπου και αποφοιτά το 1994.

Από το 1995 εως το 2001 εργάστηκε ως συντηρητής και αναστηλωτής μνημείων στην Αρχαιολογική Υπηρεσία.   Έκτοτε ασχολείται με τη μαρμαρογλυπτική καθώς και  με κάθε είδους  κατασκευή και επεξεργασία μαρμάρων, γρανιτών, σκαλιστών μνημείων-τζακιών  κ.α στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του που βρίσκεται στη Σαύρα Διδυμοτείχου.

Διαθέτει όλες τις τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία για κάθε έργο που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει.